Am I waving

Wednesday, August 03, 2005

Kerron kaiken!Ajattelin, että koska kirjoituksessa on ollut tällainen tauko, niin kerron nyt sitten melkein kaiken.
Ensiksi tietysti tärkein: kyllä tunteet edelleen käyvät kuumina tämän herrahenkilön suuntaan! Ja tietenkin ne sieltä suunnasta kuumottavat takaisinkin; juuri tuli aika... lämpöisen suloinen viesti puhelimeen (virallisesti olin jo mennyt nukkumaan hetki sitten).

Mitäs muuta siihen kaikkeen nyt sitten kuuluisi!? Hassuahan se on, että maailmaani ei nyt kauhean paljon muuta mahdu! Vietän kaiken vapaa-aikani hänen luonaan - olen ihan kesäuinti-fani ja hän asuu järven rannalla. Niin, no niinhän minäkin asun, mutta hänellä on oma ranta ja rantasauna. Ja mansikkamaa. Ja viinimarjapensaat. Ja omenatarha. Ja marja- ja sienimetsät niinku omalla 'tontilla', juunou! Kanttarelleja ja vadelmia on jo saalistettu.

Minusta on puolivahingossa kehkeytynyt oivallinen ruoanlaittaja ja erinäisten piirakoiden leipoja. Ihan turhaa kyllä naureskella vanhalle viisaudelle, sille 'tie miehen sydämeen...' Johan tässä menikin monta vuotta, että tuli tehdyksi aina niitä samoja sapuskoita, jälkikasvun mieleisiä ja helppoja, nopeita jne.

Luojan lykky, että jälkikasvu todellakin on jo lähes omilla teillään - hänellä on kesätyönsä, tyttöystävänsä (edelleen se sama, en uskonut silloin joskus heidän tunteisiinsa, sainpahan korjata näkemyksiäni), on kaverit ja kesämenot. Näemme pojan kanssa vain silloin tällöin, pyykkikoneen äärellä, jääkaapilla... ehkä kerran viikossa. Onneksi on puhelin, tekstareita vaihdellaan tiuhempaan.
Meidän kotimme on todella majapaikka, josta kukaan ei huolehdi. Siellä Hänen luonaan muutin keittiönkaapit ja liinavaatekaapit, vaatehuoneet vähän uuteen malliin... Säikähdin jo itsekin ihmeellistä vimmaani, mutta palaute oli kiitosta toimivasta järjestelystä. Hei, siis oikeesti, siellä oli ihan siistiä, mutta kun tavarat oli jotenkin kummallisissa paikoissa! Ne piti vaihtaa 'oikeille' paikoille!

Mietin ihan vakavissani lähtöä tästä tutuksi tulleesta kaupungista. Joskus taannoin jo haikailin runollisesti näitä maisemia, mutta tällä hetkellä en enää tunne oloa kotoisaksi tässä nykyisessä majapaikassa. Kotini on jotenkin jo siellä, missä yhteinen peittokin on. Peitto, sellainen tuplaversio, tuli muuten ostettua noin kolmen viikon tuttavuuden jälkeen - enkä se ollut minä, joka sen hankki. Eikös ollut ihan miehekkään romanttinen veto tuo!?

Tämä postaus on just yhtä sekavan hupsu kuin minäkin, tai minun olotilani. Minähän olen ihan yhtä viisas ja järkevä kuin aina ennenkin. Ostin tänään sellaisen kivan peilikaapin... Niin, sinne kotiin; kun hänen peilikaapissaan on ne sellaset kummat ovet, joista ei näe föönata hiuksia! Tästä näkee. Juunou.4 Comments:

 • At 1:06 pm, Blogger trinity said…

  Very nice work on your blog, It was fun to read! I am still not done reading everything, but I bookmarked you! I really like reading about home loans and I even have an home loans secrets blog if you want some more content to discuss.

   
 • At 7:11 am, Blogger blogger1272 said…

  Interesting blog you have here, I landed here on accident. I was searcing for something else and came across your site. I found it pretty interesting and entertaining. I got you book marked.

  I will pop back in from time to time to see what you have new here.

  My site is a bit different than yours, but just as entertaining and educational, I run a natural penis enlargement reviews related site pertaining to natural penis enlargement reviews related articles.

   
 • At 1:55 pm, Blogger LoseThatWeight said…

  Nice blog you have here! If you get a chance you may want to visit this enlargement penis picture testimonials site, it's a very nice site.

   
 • At 8:09 pm, Blogger tandytaft0633738137 said…

  Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

  Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

  Get these Degrees NOW!!!

  "BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

  Get everything within 2 weeks.
  100% verifiable, this is a real deal

  Act now you owe it to your future.

  (413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

   

Post a Comment

<< Home