Am I waving

Thursday, June 30, 2005

Kesää kaksin


Kun nyt viimein kolmen päivän miettimisen jälkeen muistin tunnussanani tänne bloggeriin, niin varmaankin pari lausetta on paikallaan.

Kesäkuu on kohta mennyt. Joku väitti, että on ollut koleaa ja sateista; en muista. Tunnustan, että ihastukseni Häneen ei lainkaan laannu, syvenee vain. Kaikki liikenevä aika kuluu toistemme seurassa. Ympäristöllä ei juuri ole merkitystä; ajatuksemme ja sanamme kietoutuvat kiehtovalla tavalla toisiinsa. Hiljaisuuskin välillämme on täysi toisistamme.

Juhannuksena juhlittiin Hänen sukunsa kera herrahenkilön pyöreitä vuosia. Neljä vuorokautta 'vieraiden' ihmisten keskellä on aikuisellekin kova paikka. Juhlijoita oli lähemmäs viisikymmentä tuolla suvun yhteisellä kesäpaikalla ja puolet väestä yöpyi mökeissä ja teltoissa. Kyllä savusaunassa pääsee liiankin lähelle uppo-outoja rakkaansa sukulaisia. Minä kun haluaisin pitää etäisyyttä, säilyttää erakkouteni niin pitkälle kuin mahdollista.

Taisin silti selvitä hyvin, koskapa sain halauksia ja kännykkänumeroita vaihdeltiin. Haluan joitakin noista sukulaisista tavata uudestaankin! Rehellisyyden nimissä, en kaikkia, mutta nuorisolla oli hyvin kiinnostavia ajatuksia ja harrastuksia. Luultavasti tuo mökki on loppukesästä uudelleen leppoisana lomakohteenamme - tuskin silloinkaan onnistumme olemaan aivan kahden...0 Comments:

Post a Comment

<< Home