Am I waving

Saturday, February 19, 2005

Mun sunnuntainelonen, ei kun -vitonenAvaraa luontoa katsellessa tuli mieleen, että usein mietin mikä eläin haluaisin olla. Siis jos haluaisin.
Varmaan muut aviksen ystävät kommentoivat, kuinka Australaasian pikku hiirulais-uroot kahden viikon kiima-ajan jälkeen kaatuvat loppuunpalaneina rähmälleen ja naaraat jäävät yksin pärjäilemään tiineen olonsa kanssa.

Mutta nyt siis minun omaan sunnuntaineloseeni; ei kai se haittaa vaikka se on laadittu lauantai-illan ratoksi.

1.Jos olisit eläin niin mikä eläin olisit?
Olen aina ajatellut, että voisin olla tunturipöllö, vaihtoehtoisesti tunturihaukka?

2.Jos olisit puu niin mikä puu olisit?
Vaahtera, ilman muuta.

3.Jos saisit uudelleen olla abi niin mihin roolihahmoon verhoutuisit? (tämä kysymys tietysti siitä, että poikani, abi herätti tämmöisen ajatuksen männä viikolla)
Joku noitahahmo, vai ehkä... joo noita.

4.Jos saisit vaihtaa paikkaa yhden postauksen ajaksi toisen blogaajan kanssa niin kenen pasmat menisit sekoittamaan ja kenet uskaltaisit päästää omissa nimissäsi valloilleen?
(Eli näin tästä tuli kuitenkin sunnuntaivitonen kun toi on 4 & 5)
4.Kiehtois mennä vaikka postaamaan Nurmelana jotain omaa deittien odotus kauhuskenaariota
- tulis kauheesti kommentteja, että mitä sää Nurmela ny tommosta sekoilet!

5.Ja kuka vaan vois tulla wavyksi
ajattelin ensin, mutta kun kävin päivällä katsomassa Almodovarin Huono kasvatus, niin vois vaikka Sedis tulla heittään jonkun syvällisen arvion, jossa ois kivasti taustatietoa ja asiantuntijan ote; itse osaan vain ihastella hienoa kuvausta, musiikkivalintoja, upeaa näyttelijäntyötä.
Huonon kasvatuksen aihehan (kirkon koulukodin padret kohtelemassa kaltoin suojattomia poikia) on jo nykyisellään loppuunkaluttu (niin, hmm), mutta tuo leffa ON hieno. Ja filmi sisältää muutakin mietittävää kuin mainitsemani osan.

En pystynyt äidilleni sanomaan puhelimessa ihan suoraan, missä asussa poitsuni abi-ajelullaan esiintyi: Hän oli hankkinut 'leopardinnahkaisen' pitkän takin ja hatun ja ripusti itsensä niin täyteen koruja kuin nyt kirpparilta sattui löytymään!
Siis sutenööri...1 Comments:

  • At 10:29 pm, Blogger Ohari said…

    Katselimme kuopuksen kanssa myös Aravaa Luontoa, josta syystä tiedän, mikä eläin en haluaisi olla: koala. Kuopus oli samaa mieltä.

    Julki-imetyksen kauhistelijat saisivat pohtia, millaista olisi, jos ihmiset olisivat koaloita. Yäk.

     

Post a Comment

<< Home