Am I waving

Sunday, January 30, 2005

Apuja, pliis!

Sellaisesta blogista, jota ei koskaan lue ;-) voi löytää hyvän vinkin ongelmiinsa. Harmi vaan täytyy laatia oma ilmoitus kun yhteystiedot oli pyyhitty näkymättömiin.
Hmm... minähän voin heittäytyä avuttomammaksi kuin olenkaan melkein millä alalla hyvänsä. Varmistelen sitten vaan, että 'avuksi' tulijat ovat sopivaa ikäluokkaa ja kaliberia - sori vaan, Janne, mikään 'pieni mutta komea' ei todellakaan käy!
Ihan laiskuuttani en rupea nyt kummempaa ilmoketta laatimaan; olen huomannut, että joku joskus lukee kirjoitelmiani ja kuvittelen joukossa olevan neuvokkaita koneenkäyttäjiä. Joten iso PLIIS HELP!
Akuuteimmasta päästä: tulostimeni kettuilee, en ole vielä osannut tuoda kuvia blogiin... Niin, ja deittailupuolelle: iso, hauskannäköinen ja neuvokas + näppäräsorminen mies, kork. 42 v. Ota yhteys mahdollisimman pian! Kuvani saat paluupostissa, ehkä.

j.k. Myöskään kuivausrummussa ei kaikki ohjelmat toimi, keittiön kattovalaisimeen ei tule sähköä, makkarin säleverhon mekanismissa häikkää... eipä kai muuta.8 Comments:

 • At 11:53 am, Blogger Sedis said…

  Mä vielä ymmärrän omat rajoitukseni eli max 23,5 v, jonka perusteluja en viitsi tähän kirjata, mutta mitä eroo on 41 tai 43 vuotiaalla?

   
 • At 12:10 pm, Blogger wavy said…

  No, 2 (kaksi) enenmmän on 43 kuin 41 ;-) Siis kaksi väsyttävää vuotta.
  Ja aviossa olevat älkööt vaivautuko, tarvitsen apua on daily basis! Välimatkankin päättelen ongelmaksi. Sulla on, Sedis, tosi outo tuo ikärajoitus, mitä vaimosi sanoo siihen?!

   
 • At 7:30 pm, Blogger Sedis said…

  "Hei täällä tiedustellaan sun mielipidettä tuohon 23,5 vuoteen. Mikä se on?", kysyin. Vaimo lukee Dorinda Outramin The Enlightenment -teosta. "Hö,hö,hö,hö", hän nauraa ja jatkaa: "Se on vitsi." "Eikös sulla ole muuta sanomista siihen", kysyn vielä varmuuden vuoksi. "Ei", hän vastaa ja jatkaa lukemistaan sohvalla, puolittain peiton alla, posket punaisena peiton lämmöstä. Huomenna sillä on synttärit. Nelkytkahdeksan jaettuna kahdella on 24, joten rajakin muuttuu.

   
 • At 7:57 pm, Blogger wavy said…

  Onnea! Molemmille, eikö niin ;-)

   
 • At 8:02 pm, Blogger wavy said…

  Niin, ja vielä kiitos kirjavinkistä! Siihen tyydyttävä, kun ei koneenremppaajaa kuulu...

   
 • At 12:18 pm, Blogger Kuuluttaja said…

  Mulla taaas ei makkarin kattolamppu toimi. Vierastan muutenkin tuota sähköä. Normaali-ihminen tulee kyllä toimeen ilman sitä. Makkarin sälekaihtimet voisin kyllä tulla virittämään.

   
 • At 8:56 pm, Blogger wavy said…

  No kiitosta Kuuluttaja! Näin illan jo hämärtyessä olisi kivakin saada säleverho mallilleen. Että ei kun tuloksi!

   
 • At 9:02 pm, Blogger Kuuluttaja said…

  Tuloksia vaan pitäis tulla niin. Tarviikos sen kaihtimen yöllä toimia. Eikös siellä pimeä ulkona?

   

Post a Comment

<< Home